Musikteaterforestillingen “Cirkus PsyShow – En Moderisk Vaudeville”

I august måned 2016 bliver Bellahøj Friluftsscene forvandlet til et sansemæssigt bombardement af mystik og sensationel underholdning, når Amfiteatret stolt præsenterer Danmark for internationale cirkusartister på verdensklasseniveau.

Fra Canada introducerer vi den verdensomrejste cirkustrup Blue Mushroom Sirkus Psyshow, med:

Burlesquedronningen BonBon Bombay, der repræsenterer Montreal i Burlesque Hall of Fame og som er artist og skuespiller.
En af verdens eneste fem professionelle vaskeægte stærke mænd – The Illustrated Strongman, The Mighty Leviticus, og sidst men ikke mindst: den skæggede dame og sangerinde Angela Solo.

Sammen med disse fantastiske artister optræder b.la. den canadiske burlesqueartist, klovn og ilddanser Fifi Fantôme, og performer og stunt wire rigger Frank Kraft fra Berlin.

En række hamrende dygtige, danske skuespillere medvirker også. I hovedrollen har vi den revy-erfarne komiker Vicki Berlin, der i 2011 modtog ”Årets Dirch” samt masser af andre herlige performere.

Amfiteatret bringer Bellahøj Friluftsscene fra 1954 til live igen, som den smukke, frodige og grønne amfiscene den er, skabt til teater og fællesskab under åben himmel.

Vi satser stort med kvalitetsperformance i et mix af genrer, som Danmark ikke har oplevet før – og vi gør det med målet om, at danskerne får øjnene op for denne grønne perle, hvor alt kan ske.

Akkurat ligesom i eventyr … og burlesque … og cirkus … og teater … og musik … og sang … og…

Alt kan ske på Amfiteatret!

Medvirkende i “Cirkus PsyShow – En Morderisk Vaudeville”:

Vicki Berlin

Vicki Berlin (DK)

Klovnen Beezle

Vicki Berlin er uddannet skuespiller på Teaterskolen Holberg 1997-2000. Vicki har først og fremmest markeret sig som et satirisk og komisk talent. Hun har siden 2002 turneret som stand up komiker, og satirisk skuespiller og tekstforfatter på radioserien ”Tjenesten” på P3 i 2005 og 2006 og på DR2 i ”Tjenesten – nu på tv” i 2007. Vicki medvirkede i ”Bornholmerrevyen” 2008, der blev nomineret som årets revy, og hun selv som årets revykunstner. Hun har desuden modtaget ”Årets Dirch” i 2011.

Teit Samsø

Teit Samsø (DK)

Buzoo Den Glade Klovn 

Uddannet på Det Danske Musicalakademi i 2009. Her fik han talentpris i sin showcase i rollen som “Løven” i musicalen “The Wiz”. Det gav vind i sejlene, hvor Teit siden har optrådt i adskillige musicals og teaterkoncerter rundt omkring i Danmark. Blandt andet har Teit medvirket i “Les Miserables” på Det Ny Teater og derefter som solist i Fredericias Bent Fabricius Bjerre teaterkoncert “Jukebox”.

Uffe Kristensen (DK)

Cirkusdirektøren

Skuespilleruddannet fra Odense Teaters elevskole, og har siden 1981 medvirket i langt over 100 teaterproduktioner, samt en hel del TV, film og reklamer. En årrække var han en fast del af ensemblet på Aalborg Teater, men har siden starten af 90érne, arbejdet som freelance skuespiller. Indenfor de sidste år kan nævnes: Kaptajn Klo i ”Peter Pan”, Aston i ”Viceværten”, Erik og Pelle i ”Pelle Erobreren” og Sigfred i ”Som i himlen” (forestillingen var Reumertnomineret i 2015).

Bonny Giroux (CA)

BonBon Bombay 

Klassisk trænet teaterskuespiller, danser og sanger. Hun er en international prisvindende burlesque kunstner: vinder af the Montreal Burlesque Festival 2009, New York Burlesque Star Search 2011, hun var i Paris i 2013 for at repræsentere the Top 10 Best Cabaret Acts of Montreal. Hun er kendt for sine teatralske shows, kreative storylines og bizarre karakterer. Hun kan b.la. gå og hoppe på ødelagt glas og sætte ild til sine udklædningskvaster.

Angela Boismenu (CA)

Angela Solo – Den Skæggede Dame

Har været entertainer i over 3 årtier i alt fra teater og rock bands til cirkus og sideshows. Hendes seneste musikalske egenproduktioner består af to albums af fuld længde. Desuden talrige musikindspilninger og samarbejder med lokale og internationale kunstnere. Hun tilsluttede sig Blue Mushroom Sirkus Psyshow i 2014. Hendes numre består bl.a. i at optræde liggende på en seng lavet af rigtige søm, hvor hun udsættes for lidt af hvert såsom The Mighty Leviticus, der med en hammer smadrer store mursten på hendes mave.

Carl Nickerson (CA)

The Illustrated Strongman – The Mighty Leviticus

Han er én ud af de fem professionelle vaskeægte stærke mænd, der findes i hele verden, som kan bøje jernstænger, få hånden i klemme i en rigtig prærieulv-fælde, få affyret dartpile i ryggen samt meget mere. Carl har bl.a. arbejdet hos det store canadiske Carnivàle Lune Bleue, hvor han har medvirket i Ten-In-One Freak Show Featuring Carnival Diablo. Han har bl.a. også arbejdet hos Conklin & Garrett´s All Canadian Shows og North American Midway.

Philippe Linus Petit (DE)

Egogo Magnificent – Cirkusprinsen

Han har arbejdet for og samarbejdet med teatre i Tyskland og Italien. Og han har medvirket i adskillige kort –og spillefilm ligesom han også har været bagved kameraet, hvor han har instrueret kortfilm og web-serier. Han er for nylig blevet et stolt medlem af Superbohemians, som er en dansk-tysk gruppe.

Frank Kraft (DE)

The Strongman Titan  

Frank har i årevis har han optrådt med sin partner i the Duo Underdogs Strength Pair Acrobatic. Som stifter af the Seelenfunken – en af de første, større ild performance grupper i Tyskland, er Frank meget erfaren i at spy og sluge ild samt at sætte ild til kroppen under hans optræden. Han er også stifter af Katakomben – Center for Performing Arts i Berlin. I årevis har han rejst og bygget wire stunts for teater og film i Europa og USA. Teaterkoncerter inkl. b.la: Hej Jude, Bob Dylan, Mozart og Come Together. Han er trænet i flere discipliner såsom trapez, object manipulation, heavy balances, hand to hand og floorwork.

Nica Storey (CA)

Fifi Fantôme – Cirkusprinsessen

Performer med alt fra fire dancing til improvisation til teater til circus til burlesque. Fifi Fantôme har performet rundt omkring i Canada og i Morocco som en del af Festival IGRAR. Hun har optrådt i Montreal som en del af Carmagnole, Freakshow de la TOHU, Fringe Festival, Speakeasy Electro Swing, Bonbon’s House of Horrors samt mange flere lokale cirkus, teater og burlesque produktioner.

Ragnhild Kaasgaard (DK)

Cirkusdirektricen

Ragnhild Kaasgaard har medvirket i alt fra revy, over Holberg til børneteater og reklamefilm. Præstationerne spænder alsidigt fra solo-forestillinger til medvirkende i forestillinger hos flere danske ensembleteatre igennem de sidste 30 år. Flere af forestillingerne har bragt Ragnhild på mange turnéer i blandet andet Danmark, Frankrig, Canada, Sverige og Skotland. I mere end 10 år har hun været tilknyttet Teatret Riddersalen på Frederiksberg og har de sidste sæsoner blandt andet turneret Danmark rundt og spillet over 500 forestillinger.

Aske Kildegaard Barfods (DK)

Tobar

Skuespil har altid været en del af Aske Kildegaard Barfods univers, og det er indenfor de sidste par år blevet en seriøs foretagelse. Han har medvirket i adskillige film og teater stykker, og han har arbejdet med instruktører som blandt andre Kirsten Dreiby fra Hotel Pro Forma og Rasmus Heisterberg. Han medvirkende tidligere på året i Aprilfestivals åbningsforestilling instrueret af Bo Madvig. Med udgangspunkt i skuespillet og med både sang og dansekunnen bliver det spændende at følge med, når Aske færdiggør sin 3 årige skuespilleruddannelse på Københavns Film og Teater Skole i 2017.

Caroline J. Lüthje (DK)

Fifika

Caroline J. Lüthje startede ud med en drøm som musicalperformer og gennemførte i 2012 Danmarks mest professionelle 1 årige grundkursus “Musical Base Camp”. Efter adskillige musicalproduktioner har Caroline efterhånden medvirket i en del film- og teaterprojekter som “12 hours Performance Show” (af Stuart Lynch) og “6 hours Performance Show” (Mig, Mig og Dig af Kathrine Voight) som en del at Københavns Kulturnat. Hun ses også i DR-spottet “DR på Festival – Som at være der selv”. For nyligt har hun blandt andet medvirket i Rasmus Heisterberg’s spillefilm “I Blodet”, som har præmiere i august.

Kunstnerisk hold

Instruktion & idé Thomas Johan M. R. Bæhring

Koreograf Mikala Bjarnov Lage

Dramatiker Nikolaj Feifer

Komponist Claus Reenberg

Luftakrobatik instruktør Frank Kraft

Scenograf & kostumedesigner Sandra Møller Svendsen og Jannie Rask de Vitt

Scenograf Maria Lau Krogh og Hasse Sandell

Lysdesigner Mia J. Willett

Lyddesigner Mads Stagis

Produktionshold

Produktionsleder Denise Conradi

Forestillingsleder Alice Sjurkalina

Producent Lene Storgaard

Teknisk rig og wire instruktør Frank Kraft

Lysafvikler Mia J. Willett

Lydafvikler Mads Stagis

Scenemester & afvikler James Kjølsen

Scenetekniker & afvikler Joakim Rødgaard

Scenetekniker & bygger Ole Pedersen

Teknisk leverandør og supervisor Søren Tvermoes Jensen

Teltansvarlig Cirkus Panik

© Copyright - Amfiteatret | Tomgårdsvej 35 | 2400 København | info@amfiteatret.dk