Rap workshops for børn og unge med Livsbanen v/ Amfiteatret.

Har du en rapper gemt i maven, så kom og rap med Manus Bell, Mund De Carlo og Jesper Wildmand fra Livsbanen på det grønne område ved Bellahøj Friluftsscene den 13. og 14. august 2016.

Alle fra 12 år kan være med! Vores super søde og dygtige rapcoaches hjælper dig med at lave dit eget rap.

Du bliver sat ind i en spændende udtryksform. Du lærer en masse om rim og rytmer og hvordan du performer dit rap. Her kan du rappe lige, hvad du har lyst til og få hjælp til at få dine budskaber ud på en mega fed måde.

Vores rap workshops for børn og unge er gratis!

Hvor og Hvornår:

Det er fra kl. 12.00-17.00 på Bellahøj Friluftsscene, Bellahøjvej 20, 2700 Brønshøj, inde i det grønne område i mellem Bellahøj Friluftsscene og Restaurant Bellahøj, lørdag den 13. og søndag d. 14. august 2016.

Hvis det regner, foregår det på Pilegården på Brønshøjvej 17, 2700 Brønshøj.
Følg med her på hjemmesiden vedr. opdatering ved regnvejr.

Tilmelding:

Du kan tilmelde dig ved at sende en besked via Amfiteatrets facebookside, og du er også velkommen til at dukke op på dagen, men vil du sikre dig en plads, er det bedst at tilmelde sig på forhånd.

Skriv navn, alder, email, tlf. nr. og hvilke datoer, du gerne vil være med.

Du behøver ikke medbringe andet end dig selv og en madpakke, hvis du bliver sulten.

Vi glæder os til at se dig og have en sjov dag sammen med dig!

Vores rapcoaches fungerer som rapcoaches og har ikke ansvaret for at holde øje med de børn og unge, der tilmelder sig, men har ansvaret for at undervise dem, hvilket de er super gode til.

Projektet er en del af Hip Hop Hub, som er støttet af Nordea Fonden. Se mere på www.hiphophub.dk

Om Livsbanen:

Livsbanen er en folkeoplysende forening og har nu i 4 år drevet rapværksteder i Husum, på Amager og i Sydhavnen, hvor vi alle tre steder holder åbent studie 1-3 dage om ugen i 3-6 timer for områdets børn og unge.

I disse studier kommer lokale børn og unge for sammen med Livsbanens professionelle rapcoaches og engagerede frivillige at skrive tekster, lave beats samt arbejde med flow og performance.

De unge ser op til vores rapcoaches på grund af deres professionalisme og engagement, hvilket påvirker og indgyder respekt.

Som sidegevinst møder de igennem dem nogle voksne rollemodeller, som lever af deres kreativitet, og som kan give dem sparring på kunstneriske og personlige udfordringer.
Kvalitet og ambitioner er nøgleord i Livsbanen. Vi har fokus på kerneydelsen og ansporer vores børn og unge til at fokusere, dygtiggøre sig og udvide deres horisont.

Vi sætter derfor barren højt i vores daglige aktiviteter, og vi åbner verden for dem, der deltager. Vi opfordrer dem desuden til at være med i aktiviteter i andre bydele, og vi tager dem med ud til kulturelle begivenheder, hvor de enten er gæster eller selv skal performe.
Har du lyst til at komme og rappe I Livsbanen? Læs mere om os her: www.livsbanen.dk

 

Rap coaches

Mund de Carlo

Jeg hedder Carlos, bor i smørhullet af Nørrebro, mit alias ’Mund de Carlo’ har siddet fast siden 7. Klasse og stadig den dag i dag er min store passion at skrive tekster i rim og rappe dem højt. De sidste 5 år har jeg været 100 % på musikken og udgivet pladerne ”Det tar tid” (2011), ”Frit Fald” (2014), ”Ordene Først” (2015) og ”Ja nej måske” (2016) som har givet en masse muligheder for at komme rundt på landets scener og spille både store og små koncerter. Jeg har deltaget i battle-rap arrangementerne Rap Slam Battles og MC’s Fight night, hvor jeg i sidstnævnte endte som nr. 2 i 2011. Jeg arbejder i øvrigt som rap coach på Livsbanen. Den rytmiske nytænkning og legen med ord har altid vakt min nysgerrighed, og den musik jeg laver i dag, er i høj grad med til både at udvikle mig som person og med til at holde min fantasi intakt. Rap handler om at udtrykke sig og om at finde sit eget sprog og sin egen stemme. Jeg har undervist og lavet workshops i en længere årrække nu, og jeg nyder at skabe noget unikt sammen med unge mennesker gennem et medie som gør det cool at sætte ord på sine følelser og tanker og både udvikler sproglige og sociale kompetencer. Når man har det sjovt lærer man bedst, og hovedreglen i rap er, at man skal gøre det præcis som man selv har lyst til, så jeg glæder mig til en rigtig god weekend!

Jesper (Wildmand) Willeforte

Jesper (Wildmand) Willeforte er Livsbanens stifter og kreative leder: Jeg har hele mit liv beskæftiget mig med kreativitet på flere plan. Bl.a. var jeg pioner inden for hiphop og var med i Danmarks første rapband, der sang på dansk: McEinar. Hér var jeg sanger og beatboxer. Senere producerede jeg musik for andre bands, bl.a. Grønlands første rapudspil med Nuuk Posse. Som hiphopper var jeg også breakdancer, graffitikunstner og DJ. Senere i livet har jeg kastet mig over video- og filmproduktion. I 20 år drev jeg desuden streetwear-butikken Unda’ground. Jespers tilgang til arbejdet med børn og unge, i forhold til rappen og hip hoppen, har udgangspunkt i det konstruktive slogan med fokus på de bløde værdier, ”peace, unity, love and havin ́ fun”. Der fokuseres på den gode relation og det positive udtryk i rapkunsten som brobygning til en positiv livsbane.

Manus Bell

Manus Bell er en engelsksproget dansk rapper som, med en politisk ildsjæl, formidler sit syn på verdenssituationen igennem lyrikken. Med stor ros fra rap legender som Jedi Mind Tricks og R.A. the Rugged Man har Manus Bell potentiale til at gå hele vejen. Manus fik sin første musiske anerkendelse i 2014, da han fik en 7. plads i R.A. The Rugged. Man’s verdensomspændende konkurrence ‘The Definition of a Rap Flow’. Siden har han blandt andet udgivet singlen “Copenhagen”, singlen “Undergr(o)und” featuring den dansksprogede rapper, Mund de Carlo og senest EP’en “Knowlegde Speaking, Wisdom Listens” i samarbejde med Buzzer. Siden konkurrencen har Manus spillet koncerter med nogle af hans største amerikanske idoler, heriblandt R.A. The Rugged Man, Jedi Mind Tricks, ONYX og A.F.R.O.

I marts 2015 stiftede Manus et uafhængigt pladeselskab under navnet Home Studio Productions (HSP). I HSP har han, udover sig selv, signet kunstnerne Buzzer og HejMahn, samt producerne DJ Canarge og Yuwanit. Ved siden af musikken, underviser Manus i rap som coach i Livsbanen og i Rapolitics.