Amfiteatrets politik i forbindelse med udsættelse/aflysning af forestilling pga. vejrlig eller andre forhold, der gør, forestillingen må udsættes/ aflyses.

BILLETTER REFUNDERES IKKE, MEN OMBYTTES TIL EN ANDEN SPILLEDAG

I tilfælde af aflysning

Betingelserne for udendørs teater i Danmark afhænger utrolig meget af det omskiftelige vejr, vi har i vores lille land. Regn og sol kan ændre sig meget hurtigt, og derfor råder vi også vores gæster til at forberede sig på begge dele ved at medbringe regntøj og paraply, hvis det skulle begynde at regne.

Desværre har vi ikke mulighed for at sælge det på pladsen, så det er en rigtig god idé at pakke tasken hjemmefra. Ligeledes har vi heller ikke mulighed for at sælge underlag til publikumspladserne.

Amfiteatret kan godt spille ved moderat regnvejr, så vi aflyser ikke en forestilling ved moderat regnvejr.

Amfiteatret vurderer vejret løbende ud fra vejr og vejrudsigt, og da der ikke kan gives 100% sikre varslinger herom i løbet af dagen, aflyser vi ikke en forestilling, selvom det har regnet hele dagen. Erfaringen siger os, at det sagtens kan klare op i løbet af kort tid, så kraftig regn kan udvikle sig til dejlig solskin.

For at undgå unødige aflysninger tages beslutningen om aflysning først ved den respektive forestillings påbegyndelse. Vi kan altså ikke give en melding på aflysning, hvis man kontakter os i løbet af dagen/ aftenen.

Hvis det stadig regner ved forestillingens begyndelse, kan vi udsætte forestillingen 30 min og afvente opklaring. Ønsker man ikke at afvente meldingen i løbet af de 30 min. kan man ombytte sin billet til en anden spilledag.

Hvis forestillingen efter de 30 min. aflyses, kan man også ombytte billetter til en anden dag. Billetter refunderes ikke.

Mens forestillingen spiller, kan det også begynde at regne. Ofte er der kun tale om byger, hvorfor forestillingen i første omgang afbrydes, hvorefter forestillingen fortsætter. Dette kan ske indtil flere gange. I dette tilfælde ombyttes billetterne ikke, hvis forestillingen spiller færdig, men med afbrydelser.

Det sker også, at regnen ikke hører op, og resten af forestillingen må aflyses efter afbrydelsen. I dette tilfælde kan billetter ombyttes til en anden spilledag.

Hvis forestillingen aflyses pga. andre forhold end vejr, kan billetter ombyttes til en anden spilledag. Billetter kan ikke refunderes.

Ved ombytning af billetter kan man emaile naja@amfiteatret.dk og melde ud, hvilken anden spilledato, man ønsker at få ombyttet sine billetter til.