Gratis breakdance workshop for børn og unge med Dans i Nordvest v/Amfiteatret.

Har du lyst til at afprøve, hvad du dur til på et dansegulv, så kom og lær de sejeste breakdancer moves med Santana fra Dans i Nordvest på det grønne område ved Bellahøj Friluftsscene den 14. august som en del af Amfifestival 2016.

Alle fra 12 år kan være med!

Du behøver ikke medbringe andet end dig selv og en madpakke, hvis du bliver sulten.

Hvor og hvornår

Det er fra kl. 12.00-17.00 på Bellahøj Friluftsscene, Bellahøjvej 20, 2700 Brønshøj, inde i det grønne område i mellem Bellahøj Friluftsscene og Restaurant Bellahøj søndag d. 14. august 2016.

Hvis det regner, foregår det på Pilegården på Brønshøjvej 17, 2700 Brønshøj.

Følg med på hjemmesiden vedr. opdatering ved regnvejr.

Tilmelding

Du kan tilmelde dig ved at sende en besked via Amfiteatrets facebookside, og du er også velkommen til at dukke op på dagen, men vil du sikre dig en plads, er det bedst at tilmelde sig på forhånd.

Skriv navn, alder, e-mail, tlf. nr.

Bemærk:

Vores dansecoach fungerer som dansecoach og har ikke ansvaret for at holde øje med de børn og unge, der tilmelder sig, men har ansvaret for at undervise dem.

Dans i Nordvest

Dans i Nordvest er danmarks første community dance projekt, som blev oprettet af Uppercut Danseteater i 1999.
Et community dance projekt har til formål at få beboerne i et lokalmiljø til at stifte bekendtskab med forskellige former for dans som udtryksmiddel.

Dans i Nordvest tilbyder derfor undervisning for børn, unge og voksne i koreografi og i en bred vifte af stilarter: moderne dans, ballet, hip hop, breakdance, streetdance, jazz, zumba, tylsskørt for de helt små.

Derudover introduceres kvarterets børn for dans via undervisningsworkshops i skoletiden på lokale skoler i Nordvest.
Dans i Nordvest arrangerer løbende workshops, talentudviklingsprojekter som fx. Kulturnat, den årlige koreografikonkurrence, og BreakBattles.

Desuden samarbejder vi med kulturinstitutioner i ind- og udland, senest Hamborg, Berlin og New York. Danske kulturinstitutioner som Det Kongelige Ballet, Ny Carlsberg Glyptotek, Den Sorte Diamant, Nationalmuseet, Statens Museum for Kunst og Christiansborg byder jævnligt børn og unge fra Dans i Nordvest indenfor.
Se mere på http://dansinordvest.dk/

Underviser på workshoppen

Mikael Santana Jensen

Santana er født I 1988 i Danmark med venezuelansk og dansk baggrund. Han startede med at danse breakdance som 13 årig og i 2004 blev han en del af det århusianske crew Familia Loca Dance Crew og har vundet adskillige breakdance battles, senest B Supreme Breakdance battle i London I 2014.

Santana har været ansat i Uppercut Danseteater fra 2012 til 2015 og har turneret med diverse forestillinger.

Santana har et stort akrobatisk talent blandet med flow og powermoves.